RSS feed for Porco_Bastardo

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Perfect Blue

  Perfect Blue

  ★★★

  Hade för mig att den var bättre, inte för att den är dålig på något sätt... Men den levde inte upp till de 25 år gamla minnen jag har.
  Men den är helt okej. Lite sämre animation och teckningar än vad jag minns. Har väl fått högre krav efter att ha sett modern animation som är löjligt bra.

  Storyn håller rätt så bra. Lite rörigt ibland. Schysst upplösning.

 • Chef

  Chef

  ★★★½

  Feel good food truck.
  Gullig story om mat, faderskap, socialamedias genomslagskraft, matkritiker, exmakar, vänskap och kärlek. Fina karaktärer och bra skådisar. Även om det bitvis är lite väl gulligt så funkar det!

Popular reviews

More
 • Maniac

  Maniac

  ★★★★

  Joe Spinell, han är ju som klippt och skuren för denna roll. Att han dessutom har skrivit ihop denna brutala och skitiga skildring om en rätt så störd man var lite oväntat. Men han har verlkigen fått ihop en djävligt intressant story om herr Zito och hans galenskaper. Bill Lustigs regi är väl nog så bra men filmens stora stjärna förutom Joe är såklart Tom Savini. Djävligt finfina grejor i den här! Skalperingar, skott i skallen, knivmord och huvudavslitningar... Gosse,…

 • Ms .45

  Ms .45

  ★★★★

  Hur kan en och samma människa bli utsatt för två (icke relaterade) övergrepp inom loppet av ett par timmar? Men om det inträffar så blir nog liknande det i filmen. Ferrara blandar konstnärlighet och ruffig hämnd i samna påse och resultatet är riktigt bra. Visst suger några av skådespelarna men det är förlåtet! Betydligt bättre än Driller Killer!